Alle seminars

Alle seminars

Hieronder tref je alle seminars aan die op dit moment worden aangeboden door Modint Academy. Dit aantal neemt alleen maar toe; voortdurend maken onze opleiders nieuwe seminars, actualiseren hun seminars en/of sluiten nieuwe opleiders met hun opleidingen aan bij Modint Academy!

Kun je niet (precies) vinden wat je zoekt? Of heb je wellicht een seminar aan te bieden? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

Toon 1-6
van totaal 3 seminars

12-10-2018: Circular Design Class Modint & CIRCO

Ontdek de basics van circular design en circulaire businessmodellen

Hoe kun je als fashion designer of productmanager bijdragen aan de circulaire economie? Dit vraagt om nieuwe vormen van (keten)samenwerking,  een circulaire ontwerpaanpak én nieuwe businessmodellen. Na de succesvolle workshop eerder dit jaar bieden Modint en CIRCO op 12 oktober a.s. opnieuw de ‘circular design class’ aan.

21-9-2018: Passende mode via internet

Welke oplossingen zijn er voor het grote aantal retourzendingen van online kleding aankopen? Op het symposium ‘Passende mode via internet’ (vrijdag 21 september) wordt een overzicht gegeven van de nieuwste inzichten. De informatieve middag wordt georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam en mede mogelijk gemaakt door NL NextFashion & Textiles en ClickNL. Deelname is gratis.

6-9-2018: Quality Meeting door Modint & AQM (focus op knitwear)

Modint & AQM hebben een forse toename geconstateerd in vragen rondom pilling en snagging. Dit is de aanleiding om op 6 september 2018 een ochtendsessie (met aansluitend een lunch) te organiseren voor een ieder die hierover ook issues heeft gehad of nog steeds heeft.