Praktische training Sales en Marketing voor bedrijven in de MITT sector op 18 November

Opleidingsinformatie

In samenwerking met Forward in Fashion bieden wij een sales en marketing training aan die praktijkgericht is en bedoeld voor bedrijven in de MITT branche.

De markt omtrent sales en marketing is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Zaken als supply chain transparantie, online promotie en certificering zijn onderwerpen geworden die structureel onderdeel moeten zijn van een sales strategie. Het creëren van nieuwe business draait niet meer in eerste instantie om product en prijs maar om organisatie.

Het is belangrijk voor elke organisatie om vanuit een duidelijke strategie een actie plan te maken waarbij het voor iedereen binnen de organisatie duidelijk is wat er wordt verwacht. Het resultaat van deze acties moeten kunnen worden gemeten en op basis van het behaalde resultaat worden beloond.

Wij hebben een praktische training samengesteld die jou als verkoper de middelen geeft om te "scoren". In twee bijeenkomsten van 3 uur komt de basis structuur aan de orde waarvan elke verkoper weet:

- Wie is mijn klant?

- Hoe open ik de deur?

- Wat zijn mijn tools?

- Mijn persoonlijke S.W.O.T

- Hoe stuur en meet ik mijn prestaties?

Het doel van de cursus is om als verkoper te leren kijken vanuit de mogelijkheden. In deze korte maar intensieve training leer je als verkoper te beschikken over een meetbare acquisitie methodiek, een overzicht van je persoonlijke USP's (unique selling points) en die van het bedrijf. Ook werk je aan een lijst van geselecteerde prospects die passen bij de strategie van het bedrijf.

Werkwijze: op basis van de bedriijfs strategie zullen de USP's in kaart gebracht worden om uiteindelijk een lijst samen te stellen van potentiele klanten. Via diverse oefeningen met als focus " het openen van deuren" zal de verkoper getraind worden op het gebied van koude acquisitie en presentatie.

Resultaat: Iedere verkoper zal na het bijwonen van deze cursus beschikken over de tools die nodig zijn om nieuwe business te generen.  

De training kost voor Modint leden € 400,- per persoon

niet leden € 650,- per persoon

 

Aanmelden? of meer informatie? Stuur een mail naar Marieke Kuper:  kuper@modint.nl

 

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact