15-11-2018: Rondleiding DHL Parcel

Opleidingsinformatie

Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding in het nieuwe DHL Parcel sorteercentrum dat onlangs geopend is in Amsterdam Westpoort. Met de bouw en inrichting is een investering gemoeid van in totaal ruim 35 miljoen euro. Op het dak liggen 4.700 zonnepanelen, die voor 80 procent van de benodigde elektriciteit zorgen. Ook zijn er uitgebreide voorzieningen voor het opladen van elektrische vracht- en bestelauto’s. Deze locatie beschikt over een sorteerinstallatie met een capaciteit van 12.000 pakketten per uur.

Op donderdag 15 november 2018 organiseren wij deze rondleiding, exclusief voor Modint-leden (directie en logistiek managers, max. één persoon per bedrijf). We hebben plaats voor 15 deelnemers, dus schrijf snel in want vol = vol. Bij veel interesse organiseren we een tweede bezoek in januari 2019. Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden!

 

Programma:

16.45 uur – Ontvangst

17.00 uur – Presentatie DHL Parcel terminal

17.30 uur – Broodje en warme snack

18.00 uur – Rondleiding sorteercentrum

19.00 uur – Einde programma

 

Locatie:

DHL Parcel, Kaapstadweg 25 in Amsterdam

 

HIER AANMELDEN

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact