Basiskennis textiel

Opleidingsinformatie

Werk je in een textielbedrijf en wil je meer leren over textiele grondstoffen en productietechnieken, volg dan deze module.

De theorie wordt digitaal aangeboden in een e-learning omgeving en kan gedurende 3 maanden worden ingezien. Tijdens de aanvullende twee workshops wordt nader ingegaan op de verschillende grondstoffen en producten en kun je vragen stellen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: vezelkennis, garenkennis, vezelverwerking (spinnen), garenverwerking (breien, weven, tuften, non wovens, vlechten), garenbewerking (twisten, twijnen, effecten) en veredeling (verven, drukken, voorbehandeling, veredelen).

Voor deze module kun je een branche certificaat ontvangen wanneer de opdrachten en toets met een voldoende resultaat zijn afgerond.

Kosten deelname p.p. € 275,-
Groepsprijs op aanvraag.

 

Datum en locatie:
In overleg. Bij groepsgrootte van minimaal 6 mensen kan gestart worden.
Bij een bedrijfsgroep wordt de training op het bedrijf gegeven.
Bij samenstelling groep uit meerdere bedrijven bij Modint in Zeist.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact