Preventiemedewerker - Interne deskundigheid op de werkvloer (Classroom)

Opleidingsinformatie

Op basis van de Arbeidsomstandighedenwet, moeten alle organisaties een preventiemedewerker aanstellen. Bij bedrijven met minder dan 25 werknemers mag dit de directeur zijn. Vanaf 25 werknemers moet iedere werkgever/bestuurder een preventiemedewerker aanwijzen. In de training worden diverse onderwerpen behandeld.

  • Arbowet- en regelgeving
  • Rol en taak preventiemedewerker
  • Rol van werkgever/werknemer/bedrijfsarts en de ISZW
  • Risico-inventarisatie en –evaluatie en het plan van aanpak 
  • Arbeidsrisico’s (lichamelijke belasting/ psychosociale arbeidsbelasting/ geluid/enzovoort)
  • Intern adviseren

Na het volgen van de training Preventiemedewerker (basis) hebben de deelnemers voldoende kennis van Arbozorg (veiligheid, gezondheid en welzijn) om de taak van preventiemedewerker effectief en efficiënt te kunnen invullen. Zij kunnen de arbozorg en preventie systematisch aanpakken en zij zijn in staat om voorlichting en advies te geven aan het management en collega’s.

Dit is een klassikale training met maximaal 8 personen. Meer informatie: info@modintarbo.nl

 

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact