Kaderopleiding Chemisch Technicus

Opleidingsinformatie

Deze opleiding geeft inzicht in textiele substraten, de veredelingsprocessen en veredelingsmachines. Ook hun onderlinge samenhang komt aan bod.

Na afloop van de opleiding heeft de deelnemer kennis van bewerkingen van textiel en is in staat om te adviseren over procesverbetering en nieuwe ontwikkelingen.

Wat komt aan bod?
- fysische vezelkennis
- chemische technologie
- procestechniek
- verven
- voorbehandelen
- drukken
- veredelen

Voor wie?
Medewerkers die een midden- of hoge kaderfunctie vervullen bij lijn- of stafdiensten binnen een
textielverdelingsbedrijf. En commercieel/technisch medewerkers in de dienstverlening of handel
voor de textielveredelingsindustrie.

Vooropleiding
Minimaal MBO-3 niveau en voldoende kennis op het gebied van natuur- en scheikunde. Eventueel kan als voorbereiding op deze opleiding een cursus worden gevolgd.

Werkwijze
De opleiding wordt vernieuwd. De modules kunnen bij voldoende belangstelling ook apart gevolgd worden. Er wordt gekeken of de opleiding ook als keuzedeel bij een operator nivo 4 opleiding kan worden uitgevoerd. Mocht je interesse hebben in 1 of meerdere modules neem dan even contact met ons op. We kijken dan hoe we het op maat kunnen uitvoeren.

Grootte van de "klas"
n.v.t.

Certificaat
n.v.t.

Duur
n.v.t.

Datum/locatie
Neem svp contact op met Marieke Kuper-van Dijk op 06-53317923 of email kuper@modint.nl.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact