Essentials of Hospitality

Opleidingsinformatie

Voor ambitieuze professionals is succesvol worden in Hospitality verre van makkelijk!
Wij bieden een effectieve training die zorgt voor inzicht in: excellente cliëntgerichtheid en uitzonderlijke cliëntbeleving.
Deze Essential geeft je een diep inzicht in hoe je waarde creëert voor je cliënten en organisatie, concreet en toepasbaar.

Ons dynamische programma is erop gericht om je krachtige Hospitality instrumenten te bieden, inclusief de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de wereld van Service Excellence!
Centraal staat de toewijding aan de cultuur van uitmuntendheid en de voortdurende passie naar verbetering van het (commerciële) serviceniveau.

Tijdens deze Essential of Hospitality leer je alle basis facetten van gastvrijheid en service met een glimlach inhoud te geven en ben je in staat om je persoonlijke benadering te koppelen aan je commerciële ambities. Hospitality is van vitaal belang voor het verbeteren van de zakelijke prestaties op de lange termijn maar ook gericht op direct commercieel resultaat met impact!

We koppelen theorie altijd aan de praktijk! Het doel is succesvol worden én blijven in Hospitality.
Tijdens deze Essential krijg je van een expert praktische kennis en inspirerende inzichten om aan de slag te gaan met het vraagstuk Hospitality.


Doelgroep

Deze Essential is geschikt voor energieke en gedreven professionals met direct of indirect cliëntcontact in elke branche.  
Onze trainingsmethodologie combineert het hedendaagse met het traditionele en is bedoeld voor professionals die hun sociale vaardigheden willen verfijnen tot het hoogste niveau.


Algemene informatie

Datum: in overleg met de deelnemers; meld je aan!
Locatie: Modint Academy, Zeist
Programmaduur: 1 dag (8 uur)
Groepsomvang: maximaal 12 deelnemers
Investering: € 499,= per persoon, exclusief BTW

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact