Opleidingsinformatie

Werken in een veilige en gezonde werkomgeving. IVM (Instituut voor Veiligheid en Milieu) weet hoe belangrijk dat is. Werk jij met middelen voor intern transport, zoals een heftruck of hoogwerker? Dan zorgt een training bij IVM ervoor dat je veilig en effectief omgaat met voertuig, werkzaamheden en omgeving.

We leveren een uitgebreid pakket aan veiligheidstrainingen, geschikt voor bedrijven in verschillende branches. Effectief, praktijkgericht en gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in veiligheid. Je wilt veilig lasten verplaatsen met een vorkheftruck of reachtruck. In een heftrucktraining leer je hoe je omgaat met voertuig, lading en omgeving. De cursus bestaat uit:

  • Training op een IVM locatie of op de eigen locatie
  • Realistische oefeningen in rijden, laden en lossen
  • E-learning module of lesboek met uitgebreide uitleg
  • Gebruik van veiligheidskleding- en middelen, lesmateriaal
  • Begeleiding door deskundige trainers
  • Veel ruimte voor stellen van vragen en eigen inbreng

Klik op de link voor meer informatie over prijzen, locaties, mogelijkheden etc.

MODINT leden krijgen een korting op het trainingsaanbod van IVM.

arbo.werkveilig.nl

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact