Opleidingsinformatie

Een veilige en gezonde werkomgeving organiseren. IVM (Instituut voor Veiligheid en Milieu) weet hoe u dit aanpakt. Een goede BHV opleiding zorgt dat je deskundig handelt bij een incident. IVM biedt alle BHV cursussen om bedrijfshulpverleners goed op te leiden en geeft daarnaast trainingen in EHBO, reanimatie en AED. Op IVM locaties door heel Nederland of in-company. Na een IVM training ben jij voorbereid op je hulpverlenerstaak. De cursus kan ook deels on-line worden gevolgd.

IVM adviseert over de inrichting van een effectieve BHV-organisatie en levert een totaalpakket aan BHV en EHBO trainingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in veiligheidstrainingen geven wij het antwoord op uw vragen.

Leren waar, wanneer en hoe je wilt op PC, laptop of tablet. Een online BHV cursus biedt je de vereiste kennis via e-learning . Maak oefen- en actievragen, bekijk de instructievideo's en volg de praktijkfilms. Haal je de eindtoets, dan oefen je de taken op de praktijkdag. Dat kan op IVM locaties door heel Nederland of in-company.

De klassikale cursus biedt:

  • 2 dagen praktijktraining op een IVM locatie, inclusief lunch
  • Realistische oefeningen in eerste hulp, brand, communicatie en ontruiming
  • Lesboek met uitgebreide uitleg
  • Begeleiding door deskundige trainers
  • Veel ruimte voor stellen van vragen en eigen inbreng
  • Praktijktoetsing tijdens de training
  • Verstrekking BHV certificaat bij voldoende beoordeling

Klik op de link voor meer informatie over prijzen, locaties, aantal dagdelen etc.

MODINT leden krijgen een korting op het trainingsaanbod van IVM.

bhv.werkveilig.nl

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact