7 dec. a.s.: Jij versterkt het merk! Een praktische LinkedIn-sessie.

Opleidingsinformatie

Mensen geloven en vertrouwen andere mensen sneller dan bedrijven. Maak daarom van jezelf een ambassadeur en versterk jouw bedrijf met je eigen LinkedIn.

Zo versterk jij het merk (employee advocacy)
Als ambassadeur van jouw organisatie laat je (potentiële) klanten online zien welke kennis jouw bedrijf in huis heeft. Je deelt content die interessant is voor jullie doelgroep. Dat kunnen eigen bedrijfsberichten zijn of berichten die jij online tegenkomt en die te maken hebben met jouw business. Juist omdat jij het zegt, is je geloofwaardigheid groot. Jouw kennis en talent straalt af op de organisatie. En dat versterkt het merk.
 
Jouw rol wordt steeds belangrijker
Wist je dat het organisch bereik (bereik zonder adverteren) van bedrijfspagina’s steeds minder wordt? Social advertising (adverteren op social media) krijgt daardoor een steeds belangrijkere rol en dat kost vaak geld. Als ambassadeur van je organisatie kun je echter ook een eind komen, want interactie met je eigen connecties kost je helemaal niets. Als alle medewerkers van het bedrijf een bericht delen, bereik je tenslotte een veel grotere groep.
 
Modint Academy
Deze meeting wordt je kosteloos aangeboden door Modint Academy: de aanbieder van én vraagbaak voor opleidingen binnen de tapijt-, interieur-, textiel- en kledinggroothandel en -industrie, zowel groepsgewijs als op maat.

Programma
13.00 – 13.30    Inloop
13.30 – 14.30    Start plenair gedeelte:

  • Welkomstwoord door Modint Academy (Patric Hanselman, directeur Modint en Peter Smith, directeur van Kern Opleidingen)
  • Deel 1 cursus: ‘Jij versterkt het merk! Een praktische LinkedIn -sessie’
    Gastspreker Floris ten Kate van Orange Dolphins

14.30 –14.45    Korte pauze

14.45 - 15.30    Deel 2 cursus: Interactieve sessie. Aan de slag met je eigen LinkedIn-profiel!
15.30 – 16.30   Feestelijke borrel ter gelegenheid van de ‘vernieuwde’ Academy

Aanmelden via onderstaande knop of met een mail naar Dunja Hoejenbos: Hoejenbos@modint.nl

 

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact