Training NimkarTek chemische opleiding

Opleidingsinformatie

MODINT Academy onderschrijft het belang van een goed chemicaliënbeleid. Daarom biedt zij alle leden een scherpe korting op de online trainingsmodules van NimkarTek. NimkarTek is een trainings- en consultancybedrijf uit India.

Binnen de textiel- en kledingindustrie wordt er veel gebruikgemaakt van chemicaliën. Onder andere bij het verven en het maken van stoffen. Werken met chemicaliën is risicovol en vergt expertise. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken werken veel modemerken aan hun chemicaliënbeleid. Deze zogenaamde ‘chemical management policies’ moeten nageleefd worden op het kantoor in Nederland, maar ook door de leverancier die de producten maakt, verft of spint.

NimkarTek biedt trainingsmodules aan voor de gehele toeleveringsketen, van de merchandisers en inkopers tot chemicaliënleveranciers en wevers en spinners. Dit doen zij met behulp van het online platform NOTES.

Wat komt onder andere aan bod?
- het kleuren van textiel en vezels en/of het testen van textiel
- chemical management, zoals veiligheid bij het gebruik van chemicaliën
- ‘Restricted Substances List’ en ‘Manufacturing Restricted Substances List’
- speciale groepen chemicaliën

Datum/locatie
Neem svp contact op met Marieke Kuper-van Dijk op tel. 088-8100937, mob. 06-53317923 of email kuper@modint.nl.

Opleidingskalender
datum aanmelden prijs locatie

 

In de bovenstaande beschrijving tref je informatie aan over de datum(s) en locatie(s) van deze opleiding. Het kan ook zijn dat we bezig zijn een (nieuwe) datum/locatie te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

contact

Maatwerk

Nog niet (precies) gevonden wat je zocht? Schikt de datum of locatie niet helemaal? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

contact